Rijst (het stomen van rijst)

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rijst ontdoen van ongerechtigheden zoals vliesjes en steentjes, goed wassen, 2 á 3 maal De rijst opzetten met water zodat deze ± 2 cm onder staat Daarna de rijst koken tot er putjes in komen, dan de rijst afkoelen en in de rijststomer doen, die voor 1/4 met koud water is gevuld Hierna de rijst een half uur vanaf het opzetten en gaar stomen Op deze wijze kunt u de rijst opwarmen of warm houden Wel zorgdragen dat de stoompan niet droog kookt

Rijst (het stomen van rijst) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept