Lontong

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul de zakjes met gewassen rijst tot 4 cm onder de helft, naai ze dan dicht Kook de rijst gaar in 1 - 1 1/2 uur in ruimkokend water Laat de zakjes afkoelen, snijd ze open en snijd de compacte rijstmassa in blokjes Of panklaar gevulde zakjes met het rijstmensel, d.w.z. dat de rijst nog niet gekookt is U kunt de zakjes een hele tijd bewaren op een droge koele plaats De grootte van de zakjes is ongeveer 14 x 22 cm en zijn aan één zijde open

Lontong is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lontong Met Balinees Varkensvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lontong Met Balinees Varkensvlees
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lontong
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lontong
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Lontong Met Balinees Varkensvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lontong Met Balinees Varkensvlees
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lontong
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lontong
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept