Lemper

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de ketan als rijst, zet op met 4 dl water en kook hem als rijst Voeg, als het water kookt, een mespuntje zout en de santen toe Roer voorzichtig een keer om en laat de ketan als rijst gaar worden Schep de ketan, als die gaar is, op een grote schaal en spreid hem goed uit om hem te laten afkoelen

Lemper is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lemper (kwee Lemper)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
LEMPER
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Lemper (kwee Lemper)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
LEMPER
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept