Salade van krokant gebakken langoustines

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de langoustines, maar laat de staartjes eraan zitten en verwijder het darmkanaal Kook de haricots verts beetgaar, laat ze in ijswater schrikken en op een zeef uitlekken Laat de kreeftenfumet, de vanilleazijn, het sinaasappelsap en de gevogeltebouillon tot eenderde inkoken Neem de vloeistof van het vuur, roer er de notenolie door en voeg op het laatst het dragonkruid en de fijne, gekonfijte schilletjes toe Breng de dressing op smaak met peper en zout Schik de veldsla en de haricots verts op de borden Schil de sinaasappel, snijd het vruchtvlees in partjes en schik die op de salade Sauteer vervolgens de langoustines in de hete walnootolie tot ze lekker krokant zijn Schenk de dressing over de salade en leg er per persoon 5 langoustines op

Salade van krokant gebakken langoustines is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-tagliatelle met langoustines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blini’s van zoete aardappelen met langoustines
Snack
Bekijk recept
Paella royal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept