Anijsmelk

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bind het anijszaad in een doekje Houd een klein beetje melk achter Breng de rest aan de kook, hang het doekje met het anijszaad erin en laat het bundeltje een half uur in de hete melk trekken Vermeng de maïzena en de suiker met de achtergehouden melk Haal het bundeltje anijszaad uit de melk, breng de melk weer aan de kook en bind haar met de aangemaakte maïzena en suiker

Anijsmelk is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaasrecept Anijsmelk
0-10 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Anijsmelk
10-20 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Anijsmelk
20-30 min -
Bekijk recept
Warme Anijsmelk
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Anijsmelk
0-10 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Anijsmelk
10-20 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Anijsmelk
20-30 min -
Bekijk recept
Warme Anijsmelk
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept