Marsepein 4 (aardappeltjes)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de amandelen in een molen op de fijnste stand tot poeder Voeg de poedersuiker, het oranjebloesemwater en het eiwit toe en maal die even mee Wikkel de marsepein in aluminiumfolie en laat hem in de koelkast ± 12 uur rusten Vorm van de marsepein kleine bolletjes en rol die door de cacao Marsepein-variaties Kneed door de helft van de marsepein 1/2-1 theelepel cacao Tweekleurige schijfjes Rol beide kleuren marsepein uit en leg ze op elkaar Rol de marsepein met behulp van plasticfolie op en snijd de rol in dunne plakjes Dambordjes Snijd de blanke en de bruine marsepein tot staafjes Leg deze om en om op elkaar, druk ze een beetje aan en snijd ze in plakjes

Marsepein 4 (aardappeltjes) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept