Amandelspijs 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de amandelen op met ruim koud water en breng dit aan de kook Stort de amandelen op een vergiet, spoel ze met koud water af, wrijf de bruine vliesjes eraf en droog de nootjes in een droge doek Maal de amandelen door de amandelmolen Voeg de suiker, het ei en wat zout toe, zodat een smeuïge massa ontstaat Amandelspijs is het lekkerst als u het een paar weken van tevoren maakt Bewaar het in een goed sluitend potje op een koele plaats

Amandelspijs 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelgalette
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met abrikozen
15 min Gebak
Bekijk recept