Speculaasjes 2

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het zelfrijzend bakmeel met wat zout, de speculaaskruiden en de basterdsuiker in een kom en snijd er de boter met twee messen in klein Kneed van dit alles en de melk met de hand een soepel deeg Bestuif een speculaasplank met bloem Druk een klein deel van het deeg hierin stevig aan en snijd het overtollige deeg af door met een mes langs het oppervlak van de deegplank te gaan Keer de plank met een flinke klap om, zodat de gevormde speculaasjes eruit vallen Ga zo door tot het deeg op is Leg de speculaasjes op een beboterde bakplaat en schuif die in het midden van een matig warme oven (150°C) De baktijd is ± 15 minuten Ze bruinen nog iets na Laat de speculaasjes vlakliggend afkoelen

Speculaasjes 2 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

NY-style cheesecake
155 min- Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasijs met bokbiersabayon
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasjes
75 min-
Bekijk recept
Gevulde appeltjes met speculaas en vanillevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept