Banketletter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de deegplakjes op elkaar en rol ze uit tot een rechthoek van ± 30 x 30 cm Snijd de deeglap in tweeën en plak ze aan elkaar (tot 15 x 60 cm) Vorm de amandelspijs tot een rol van 55 cm Verwarm de oven voor op 200°C Leg de amandelspijs op de deeglap en vouw het deeg rond de amandelspijs Plak de deegnaad en de zijkanten met water vast en vorm de rol met de deegnaad naar beneden op de bakplaat tot een letter S Bestrijk het deeg met ei en bak het in het midden van de oven in ± 35 minuten goudbruin en gaar Lekker met warme bisschopswijn!

Banketletter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Banketletter
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokant gebakken banketstaaf met ijs
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Banketletter
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Banketletter
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Banketletter
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokant gebakken banketstaaf met ijs
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Banketletter
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Banketletter
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept