Heldere ossenstaartsoep met mierikswortel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de soepgroenten, snijd ze grof, leg ze met het vlees en de kruiden op een bakplaat en bak alles 20 minuten in de op 250°C voorverwarmde oven aan Doe al deze ingrediënten dan in een grote pan, week de aangebakken restjes met rode wijn los en doe ze ook in de pan Vul de pan bij met 3 liter water, breng aan de kook, haal het schuim eraf en laat alles op zacht vuur 4 uur koken Giet de soep door een zeef en kruid met peper en zout Was de kerstomaatjes en snijd ze in vieren Schil de mierikswortel, halveer hem in de lengte en snijd hem dan met een dunschiller in plakjes Knip het bieslook in rolletjes, doe alles bij de soep en warm die nog even op (niet koken)

Heldere ossenstaartsoep met mierikswortel is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept