Chorabat karehi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het lamsvlees met de pompoen, zout, peper en water in een grote soeppot Breng het op hoog vuur aan de kook en schuim de bouillon af Draai het vuur laag, doe het deksel erop en laat het 1 uur sudderen Verhit de boter in een andere pan Roer de bloem erbij en laat het 2 minuten bakken Giet er daarna 2-3 kopjes bouillon bij en blijf goed roeren tot er een dikke saus ontstaat Haal het vlees uit de soeppan, trek het van de botten en doe het weer in de soep Voeg nu de saus bij de sudderende bouillon en laat nog 3/4 uur koken Dien direct op

Chorabat karehi is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Chorabat Karehi (pompoensoep)
0-10 min -
Bekijk recept

Chorabat Karehi (pompoensoep)
0-10 min -
Bekijk recept