Biersoep van de roerstok

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de groenten fijn, laat ze in de boter wellen, bestrooi ze lichtjes met de bloem en overgiet ze met het Rodenbachbier Voeg zout toe en laat zachtjes koken Los het griesmeel in de lichte bouillon op en voeg dit samen met de kalfsschenkel aan het bier-groentemengsel toe Haal de schenkel als hij gaar is (na 1/2 uur) uit de pan en houd hem goed warm Zeef de soep, voeg er de room bij en breng opnieuw aan de kook Klop het eiwit lichtjes op en giet het onder voortdurend roeren door een vergiet in de roomsoep Snijd de schenkel in fijne stukjes en voeg die samen met fijngesnipperde kervel bij de roomsoep

Biersoep van de roerstok is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Biersoep van de 'roerstok'
Bekijk recept

Biersoep met gekarameliseerde ui
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biersoep
30-60 min -
Bekijk recept
Hollandse Biersoep (oud Bruin)
10-20 min -
Bekijk recept
Dikke Biersoep Uit Limburg
0-10 min -
Bekijk recept