Broccolistamppot met gruyère

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de aardappelen schoon en schil ze dun (bewaar de schillen) Snijd de aardappelen in stukken en kook die in 2 1/2 cm water met zout in 20 minuten gaar Verhit de frituurolie, frituur de aardappelschillen goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken Bak het spek in een anti-aanbakpan uit, verkruimel het en meng het door de aardappelschillen Verhit de (zonnebloem)olie, roerbak de broccoli en de paprikablokjes 5 minuten en meng er de maïs door Giet de aardappelen af en stamp ze met de zure room, de geraspte kaas, zout en peper tot puree Schep de puree op een schaal, verdeel er het roerbakmengsel omheen en schep het aardappelschil-spekmengsel erop

Broccolistamppot met gruyère is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Broccolistamppot met kip en kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolistamppot met pijnboompitten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunspeklapjes met broccolistamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolistamppot met braadworst
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept