Hete bliksem

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet het spek met water op en kook het 30 minuten voor Schil de appels en snijd de klokhuizen eruit Schil en was de aardappelen en leg ze met het spek in de pan Leg de appels erop en kook alles 25 minuten Haal het spek uit de pan en stamp de aardappelen en de appels samen fijn Voeg naar smaak peper toe Snijd het spek in plakken en leg die op de stamppot Bij hete bliksem smaakt een plak gebakken bloedworst of rolpens met daarop een gebakken plak appel goed

Hete bliksem is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept