Hete bliksem II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de geschilde, gewassen aardappelen en de geschilde, gewassen en in vieren gesneden appels met weinig water aan de kook, zet het vuur laag en kook alles in de gesloten pan in ± 25 minuten gaar Giet het kookvocht af, maar bewaar het Stamp de aardappelen en de appels door elkaar en roer er de boter of het vet en zo nodig wat van het kookvocht door Breng op smaak af met wat versgemalen peper Geef er gebakken rolpens of bloedworst bij

Hete bliksem II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept