Snelle stamppot met Chinese kool en taugé

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de taugé en maak hem schoon Snijd de kaas in kleine blokjes Maak de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking Verkruimel het bouillontablet erboven en roer door tot het tablet geheel is opgelost Voeg het kerriepoeder, de taugé, de kaas, de Chinese kool en de gefruite uitjes toe, schep alles door elkaar en warm het kort door Verwarm in een steelpan de ananasblokjes en de mandarijntjes in eigen sap en laat ze in een zeef uitlekken (het sap wordt niet gebruikt) Schep de helft van de vruchten voorzichtig door de stamppot en breng op smaak met zout en peper Schep de stamppot in een schaal, schep de rest van de vruchten erop en serveer direct

Snelle stamppot met Chinese kool en taugé is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Romige zalm-basilicumhapjes
40 min-
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept