Stamppot rauwe raapstelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in gelijke stukken Maak de raapstelen schoon en snijd die in kleine stukjes Pel en snipper de ui Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine stukjes Kook de aardappelen in wat water met zout in ± 20 minuten gaar Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak de saucijzen hierin in ± 15 minuten gaar Voeg na 5 minuten de ui en de paprika toe en bak deze al omscheppend mee Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en breng dit aan de kook Neem de pan van het vuur en stamp de aardappelen fijn Voeg het ui-paprikamengsel uit de koekenpan, de raapstelen en 4 eetlepels seroendeng toe Verwarm de stamppot al omscheppend en breng eventueel op smaak met wat peper Bestrooi de stamppot met de rest van de seroendeng Serveer de saucijzen erbij

Stamppot rauwe raapstelen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brandade van gerookte makreel
30 min-
Bekijk recept
Quiche met Hollandse geitenkaas
30 min-
Bekijk recept
Raapstelenstamppot met beefburger
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept