Babi tjau pudak (varkensvlees met saus)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit in wat boter de ui, knoflook en djahé lichtbruin Doe er dan de vleesblokjes bij en kruid af met zout en peper Voeg, als de vleesblokjes rondom bruin zijn, wat ketjap en vermicelli toe Laat alles op een klein vuur doorkoken tot het geheel goed gebonden is Gebruik niet te veel water!

Babi tjau pudak (varkensvlees met saus) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept