Babi Ambonia (varkensvlees pittig)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees in wat olie bruin Doe er dan de lombok en prei door Voeg, als de groenten gaar zijn, de ketjap en wat water toe Maak af met peper en zout Laat het geheel zacht sudderen, tot het vlees gaar is

Babi Ambonia (varkensvlees pittig) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept