Babi roedjak

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in stukken en braad het in de olie aan Fruit de uien en de kruiden in wat olie, voeg het water toe en sudder het vlees hierin gaar Voeg tot slot de santenmix toe en roer die erdoor Laat het geheel nog ongeveer 2 minuten sudderen Serveer dit gerecht in een diepe schaal

Babi roedjak is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak met mango
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Babi Roedjak
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak Manis
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept