Ati goreng kering (gebakken lever)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de lever, gekruid met zout, peper en nootmuskaat, gedurende 2 à 3 minuten Snijd hem daarna in langwerpige stukjes van 3 cm (kippelevertjes kunt u splitsen) Rol de stukjes lever dan in het ontbijtspek en doe er een prikkertje in Bak ze dan in hete olie lekker knapperig en serveer ze op een schaal Dip ze daarna in sambal ketjap of chilisaus

Ati goreng kering (gebakken lever) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade van peulen en kippenlevers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden kerstkalkoen met rozemarijnciderjus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef Caldereta
Bekijk recept

Ati goreng Sukabumi (gebakken lever speciaal)
Bekijk recept
Dendeng Ati
0 min
Bekijk recept