Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappelen onder stromend water schoon en kook ze in ± 20 minuten beetgaar Snijd de Quornstukjes kleiner en schep ze met de bosuitjes, de olijven, de geitenkaas, de Provençaalse kruiden en de crème fraîche in een kom door elkaar Voeg naar smaak zout en peper toe Giet de aardappelen af, snijd er in de lengte een kapje af en hol de aardappelen uit Zet de aardappelen op een ingevette bakplaat en vul ze hoog op met het Quornmengsel Bestrijk de aardappelen met olijfolie en sprenkel ook olijfolie over de vulling Bak de aardappelen in de oven in ± 25 minuten mooi goudbruin Lekker met rucolasalade met tomaat Tip U kunt de aardappelen ook in de oven gaar poffen Verpak ze dan in aluminiumfolie en pof ze in de voorverwarmde oven in ± 45 minuten gaar Verwerk ze verder volgens het recept
Gegratineerde aardappel gevuld met Quornstukjes is een recept van De vlam in de pan