Gevulde rode koolrolletjes met Quorn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem 16 mooie grote bladeren van de kool en snijd aan de achterkant de dikke nerf weg Dompel de bladeren ± 2 minuten onder in een pan met ruim kokend water en zout en laat ze uitlekken Snipper de sjalotjes en de knoflook Hak de zonnebloempitten en de pecannoten grof Verhit de olie en fruit de sjalot en de knoflook hierin ± 3 minuten Voeg de Quorn en de pompoen toe en bak ze al omscheppend ± 5 minuten mee Roer de garam masalapasta, de zonnebloempitten, de pecannoten en de koriander erdoor en breng op smaak met peper en zout Laat het mengsel tot lauw afkoelen Verwarm de oven voor op 250°C Verdeel de vulling over de koolbladeren, vouw de zijkant naar binnen en rol ze op Zet de rolletjes vast met cocktailprikkertjes Leg de rolletjes in een ingevette schaal, schenk de bouillon eromheen en dek de schaal af met aluminiumfolie Verwarm de rolletjes ± 20 minuten in het midden van de oven Lekker met aardappelgnocchi

Gevulde rode koolrolletjes met Quorn is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept