Neem 16 mooie grote bladeren van de kool en snijd aan de achterkant de dikke nerf weg Dompel de bladeren ± 2 minuten onder in een pan met ruim kokend water en zout en laat ze uitlekken Snipper de sjalotjes en de knoflook Hak de zonnebloempitten en de pecannoten grof Verhit de olie en fruit de sjalot en de knoflook hierin ± 3 minuten Voeg de Quorn en de pompoen toe en bak ze al omscheppend ± 5 minuten mee Roer de garam masalapasta, de zonnebloempitten, de pecannoten en de koriander erdoor en breng op smaak met peper en zout Laat het mengsel tot lauw afkoelen Verwarm de oven voor op 250°C Verdeel de vulling over de koolbladeren, vouw de zijkant naar binnen en rol ze op Zet de rolletjes vast met cocktailprikkertjes Leg de rolletjes in een ingevette schaal, schenk de bouillon eromheen en dek de schaal af met aluminiumfolie Verwarm de rolletjes ± 20 minuten in het midden van de oven Lekker met aardappelgnocchi
Gevulde rode koolrolletjes met Quorn is een recept van De vlam in de pan