Schep de Quornstukjes door de Griekse marinade en laat ze 15 minuten marineren Snijd de maïskolven, de courgette en de paprika's in grove blokken en snijd de sjalotten door de helft Laat de ananas en de perziken uitlekken Snijd de perzikhelften elk in vier stukken Kook de maïs en de courgette apart in kokend water met zout beetgaar, spoel ze direct met koud water af en laat ze uitlekken Neem de Quornstukjes uit de marinade en bewaar de marinade Rijg de Quornstukjes, de courgette, de maïs, de paprika, de sjalotjes, de ananasstukjes, de perzikstukjes en de champignons om en om aan de spiesen Bestrijk de spiesen met de rest van de marinade en grilleer ze in 10-12 minuten rondom gaar Bestrijk ze af en toe met de marinade Lekker met Mexicaanse salsasaus Griekse marinade Roer 2 eetlepels citroensap, 2 uitgeperste tenen knoflook, 1 theelepel grof (zee)zout, 1/2 theelepel versgemalen peper, 2 theelepels gedroogde oregano en 3/4 theelepel gedroogde dille door 1 1/2 dl olijfolie Deze marinade is voldoende voor ± 750 gr vlees