Indiaas stamppotje met Quornstukjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schaaf voor de garnering met een kaasschaaf ± 3 eetlepels kokosschilfers van de kokos en rasp de rest fijn Verhit de olie en bak de Quornstukjes met de garam masala, peper en zout naar smaak en de cashewnoten omscheppend in 7 minuten bruin Voeg de yoghurt en 1 dl warm water toe en verwarm op een laag vuur, niet meer koken! Breng intussen de melk met 3 dl water aan de kook Roer er met een garde de inhoud van het zakje aardappelpureepoeder door Schep er de andijvie en de geraspte kokos, het kerriepoeder en wat peper en zout naar smaak door en warm alles al omscheppend door Verdeel de Quornstukjes over de stamppot en garneer met bieslook en kokosschilfers

Indiaas stamppotje met Quornstukjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise Quornsaté
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Quorn in honing-sojasaus met paksoi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tacoschelpen met Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Indiase visspiesen met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzels in yoghurt-sinaasappelmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept