Snijd de uien in partjes, de knoflook in plakjes, de paprika's in reepjes en de shii-take in plakjes Snijd de bosuitjes in stukjes van ± 4 cm Bak de rijstmie 1 minuut in de hete frituurolie tot de mie is opgezwollen en wit ziet en laat op keukenpapier uitlekken Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar Verhit de olie in een ruime pan of wok Bak de uien met de knoflook al omscheppend in ± 3 minuten glazig Bak de paprika en de shii-take 5 minuten mee Schep er de bosui en, op 1 eetlepel na, de pinda's en peper en zout door en bak 3 minuten mee Schep regelmatig om Laat in een andere pan de Quornstukjes met 1/2 dl water al omscheppend in ± 8 minuten warm worden Verdeel de rijst over de borden, schep de groenten en de Quornsaté erop en garneer met de mie, de rest van de pinda's en het korianderblad
Roerbakgerecht met Quornsaté is een recept van De vlam in de pan