Roerbakgerecht met Quornsaté

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uien in partjes, de knoflook in plakjes, de paprika's in reepjes en de shii-take in plakjes Snijd de bosuitjes in stukjes van ± 4 cm Bak de rijstmie 1 minuut in de hete frituurolie tot de mie is opgezwollen en wit ziet en laat op keukenpapier uitlekken Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar Verhit de olie in een ruime pan of wok Bak de uien met de knoflook al omscheppend in ± 3 minuten glazig Bak de paprika en de shii-take 5 minuten mee Schep er de bosui en, op 1 eetlepel na, de pinda's en peper en zout door en bak 3 minuten mee Schep regelmatig om Laat in een andere pan de Quornstukjes met 1/2 dl water al omscheppend in ± 8 minuten warm worden Verdeel de rijst over de borden, schep de groenten en de Quornsaté erop en garneer met de mie, de rest van de pinda's en het korianderblad

Roerbakgerecht met Quornsaté is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Romige zalm-basilicumhapjes
40 min-
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met kalkoen
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip en asperge fritto
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollands roerbakgerecht
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept