Kaasfondue (ah receptenkaart week 48/49 2000)

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Champignons schoonmaken Castello-kaas in stukjes verdelen In (kaas)fonduepan of pan met dikke bodem wijn aan kook brengen Vuur temperen Alle kaas toevoegen en al roerende in wijn laten smelten Maïzena aanmaken met sherry en hiermee fondue binden Champignons, broccoli en stokbrood aan tafel in fondue dopen Lekker met frisse groene salade.

Kaasfondue (ah receptenkaart week 48/49 2000) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept