Mexicaanse maïspap - ontbijt

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet het maïsmeel een nacht tevoren te weken in melk of water Maak de pompoenpuree een dag tevoren klaar Schil de pompoen, verwijder de draadjes en de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken Kook het pompoenvruchtvlees10-15 minuten en pureer het daarna in een blender of draai het door een roerzeef Breng de puree op smaak met koriander en honing Roer voor het ontbijt de pompoenpuree door de maïspap

Mexicaanse maïspap - ontbijt is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Wit bio brood, ricotta en frambozen
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept