Verkruimel het brood Breng het water aan de kook, los de bouillonkorrels erin op en giet dit over het broodkruim in een grote kom Pel en snipper de uien en fruit ze samen met de kerrie glazig en goudbruin in de olie Ontvel de tomaten door ze boven een vlam te houden Kook ze met een scheutje water op laag vuur tot moes en wrijf ze daarna door een zeef Pers de knoflookteentjes boven het broodkruim uit Klop de eieren los Snijd de augurken in stukjes Vermeng nu alle ingrediënten met elkaar met uitzondering van de laurierblaadjes en maak er een homogene massa van Vet een ovenschaal of pâtévorm in en leg onderin de laurierblaadjes, met daarop het pâtémengsel Zet de schaal 45 minuten op de onderste richel in een oven van 200 "C (gasstand 4) Vergeet niet een kommetje water in de oven te zetten tegen het uitdrogen van de pâté. Steek er een breinaald of satépen in; als deze er droog uitkomt is de pâté gaar Laat hem dan een kwartier uitdampen en haal hem daarna pas uit de vorm, zodat de versiering van laurierblaadjes zichtbaar wordt Serveer de pâté warm