Maïs met kaassaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de bladeren en draden van verse maïs en kook de kolven in 20-30 minuten gaar in veel water met de suiker of laat de maïs uit blik uitlekken Klop intussen de yoghurt met het ei glad; voeg de kaas toe en laat die onder zeer goed roeren op de laaggedraaide vlam smelten Giet de maïs af en neem de korrels van de kolven Warm de maïskorrels in de saus op en voeg aan het gerecht wat soja, de boter en naar smaak peper en zout toe

Maïs met kaassaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept