Amandelsorbet met Clairette de Die

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De amandellikeur en het mineraalwater in een lage diepvriesdoos door elkaar roeren Zonder deksel 1 uur laten bevriezen Met vork ijs doorroeren In 3 uur laten bevriezen In 4 glazen scheutje amaretto schenken Sorbetijs erop scheppen 1/2 fles mousserende witte wijn (Clairette de Die) erover verdelen

Amandelsorbet met Clairette de Die is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Geroosterde wintergroenten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met mosselen en lamsoren
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeiensorbetijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Amandelsorbet Met Clairette De Die
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept