Sorbet au champagne

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De suiker met 2 dl water verwarmen, al roerend de suiker oplossen en laten afkoelen 4 dl champagne, het mineraalwater en het citroensap toevoegen IJs ervan maken In elk glas een bolletje doen en het glas volschenken met de wijn

Sorbet au champagne is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept