Zoek
Sorbet au champagne
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 fles champagne, demi sec of andere mousserende wijn 200 g suiker 1,5 dl mineraalwater Sap van 1 ci
Bereiding
De suiker met 2 dl water verwarmen, al roerend de suiker oplossen en laten afkoelen 4 dl champagne, het mineraalwater en het citroensap toevoegen IJs ervan maken In elk glas een bolletje doen en het glas volschenken met de wijn
Sorbet au champagne is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min
Nagerecht
Bekijk recept