Zoek
Coconut-rum
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel geraspte gedroogde kokos 4-6 theelepels cacaopoeder 1 eetlepel suiker 1 dl melk 3 eetlepels kokosmelk (santen) 3 eetlepels Bacardi rum 1/4 dl stijfgeklopte slagroom 1 doorgesneden choco
Bereiding
De kokos in een droge koekepan lichtbruin roosteren Chocolademelk maken met de cacao, suiker, melk en santen De rum toevoegen en in een glas schenken De slagroom erop scheppen, bestrooien met kokos en garneren met de doorgesneden chocostick
Coconut-rum is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Banaan met rum en sinaasappel
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min
Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Eieren met mildpittige currysaus en rijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Indonesisch draadjesvlees
5u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige gratin van zoete aardappel en pinda
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept