Fosco (12 glazen)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water met het vanillestokje aan de kook Roer de suiker en de cacao droog door elkaar en strooi dit mengsel in het kokende water Laat de vloeistof 3 minuten koken Haal het vanillestokje uit de vloeistof en giet de fosco, zodra ze is afgekoeld, in een goed af te sluiten fles U kunt het fosco-extract ca 3 weken bewaren Gebruik per glas 1 lepel fosco en leng aan met melk

Fosco (12 glazen) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept