Groninger heet bier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het bier met de kaneel, kruidnagels en citroenschil 10 minuten uiterst zachtjes trekken tot het goed heet is Het mag beslist niet koken!! Klop de eieren los en schuimig met de suiker Giet het bier er goed kloppend en zeer geleidelijk door een zeef bij Zet het geheel op een zacht vuur en laat het al roerend goed heet worden en zeer licht binden Voeg dan de brandewijn toe Serveer direct in goed voorverwarmde mokken

Groninger heet bier is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrollade met mannenmosterd en kruiden
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept