Hot en spicy

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Kaneelstokje, de kruidnagels, het sinaasappel- en citroensap, de sinaasappel- en citroenschil en de suiker verwarmen, 5 minuten zachtjes laten koken en 1 dl cognac toevoegen Flamberen met de andere helft van de cognac (afzuigkap uitzetten!!!! - 1 dl cognac verwarmen, aansteken en in de pan schenken) Terwijl de vlammen doven de koffie en de sinaasappellikeur erbij schenken De pan van het vuur nemen De slagroom stijfkloppen met de vanillesuiker en kaneel De koffie door een zeefje in de glazen schenken, garneren met de slagroom, bestuiven met kaneel en in elk glas een kaneelstokje steken

Hot en spicy is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy runderspies
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept