Wiener Melange

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de eierdooiers met de suiker in een verwarmde kom tot een witte, schuimige massa Roer er daarna het hete extract met een vork of garde door Voeg vervolgens kloppend de kokende melk toe en klop nog even door, zo de massa goed schuimig blijft Giet het mengsel in hoge glazen over en leg er een flinke schep stijfgeklopte slagroom bovenop, al of niet met basterdsuiker vermengd

Wiener Melange is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse wraps met munt-ijsthee en studentenhaver
370 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Kalkoen Milanese
Bekijk recept
Wiener Goulash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wiener Backhuhn
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wiener Brood
30-60 min -
Bekijk recept