Mexicaanse Koffielikeur

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit het water, voeg de koffie toe en roer tot die is j opgelost Voeg de suiker en de vanilleboon toe en roer goed door elkaar Breng al roerend aan de kook Zet het vuur onmiddellijk laag, zodat de vloeistof 1 minuut blijft sudderen Haal van het vuur en laat afkoelen tot de vloeistof lauw is Giet 4,8 dl water en de alcohol en brandy in een grote fles Voeg het koffiemengsel en het chocolade-extract toe Meng goed Doe een stop op de fles en bewaar 3 weken op een koele, donkere plaats Zeef de vloeistof door een doek en herhaal dit proces tot de gewenste helderheid is bereikt Doe dan de kleurstof erbij Doe de drank in een fles, zet de stop erop en laat 1 tot 3 maanden verder rijpen

Mexicaanse Koffielikeur is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Eenvoudige tiramisu
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso martini
10 min
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept