Pedro Collins

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de ijsblokjes in een hoog glas en giet de 2 borrelglaasjes er over leeg met daarbij de suikersiroop en het citroensap, roer het om en vul bij met sodawater

Pedro Collins is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Sherry berry
Bekijk recept
Spiced Kraken Winter Cup
10 min Snack
Bekijk recept
Uppercut Dry Gin & 19:05 Herbal Tonic
10 min Snack
Bekijk recept

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Petitfours met nootmuskaat
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Entrecote met rode-wijnkaramel en gepofte knoflook
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Torrijas - Wentelteefjes met honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept