Rozensorbet met champagne

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rozenlimonadesiroop en het mineraalwater lage diepvriesdoos door elkaar roeren Zonder deksel 1 uur laten bevriezen Met vork ijs doorroeren In 3 uur helemaal laten bevriezen Over 4 glazen bolletjes sorbetijs en rozenblaadjes verdelen Champagne erover verdelen

Rozensorbet met champagne is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Rozensorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Citroenspoom Met Port
Voorgerecht
Bekijk recept
Rozensorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Rozensorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept