Warme bisschopswijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alles behalve de suiker op laag vuur verwarmen tot 70 graden De pan afdekken en de wijn 1-2 uur zachtjes laten trekken De suiker in de wijn oplossen en de warme wijn in glazen schenken

Warme bisschopswijn is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bisschopswijn
10 min
Bekijk recept
Witte bisschopswijn met sinaasappel
70 min-
Bekijk recept
Sabayon van bisschopswijn
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bisschopswijn
0 min
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept