Cold punch Bordelaise

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de beide vruchten Verwarm de wijn en wacht tot er zich een schuimlaagje op vormt; voeg er dan beide vruchten en de thee aan toe en laat gedurende 10 minuten zachtjes trekken Zeef de wijn en laat afkoelen Voeg de suiker en tenslotte de armagnac toe Als de drank volkomen koud is geworden brengt men ze over in een sorbetiere en laat ze ijzig worden Serveren in bordeauxglazen

Cold punch Bordelaise is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Boeuf à la Bordelaise
3u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote à la bordelaise
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignons A La Bordelaise
20-30 min -
Bekijk recept
Oudjaarrecept Runderrollade A La Bordelaise
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cold Spinach Dip
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cold Spring Rijstpudding
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cold Pasta Salad
30-60 min -
Bekijk recept
Potted Hough
20-30 min -
Bekijk recept