Sangria Belgica

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de sinaasappelen en de citroenen tot op het vruchtvlees (zodat alle witte vliesjes verwijderd zijn) Snijd het vruchtvlees in blokjes van ca 1 cm Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in kleine stukjes Meng het fruit onder de kriekenwijn en voeg er de kaneel en de brandewijn aan toe Laat dit mengsel een uur trekken in de koelkast Voeg er net voor het serveren het spuitwater en enkele ijsblokjes aan toe Serveer deze sangria in een ruime bowl met een glazen pollepel

Sangria Belgica is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza Belgica
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sangria Belgica
0 min
Bekijk recept
Lasagne met verse kruiden, prei en shiitake
100 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sangria
15 min
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept
Sangria
Snack
Bekijk recept
Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept