Loup de mer

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rand van het glas invrijven met het schijfje citroen Het glas omgekeerd in een schoteltje met talfelzout zetten Glas omdraaien en de vodka en pompelmoessap er in doen Omroeren met een mengstaafje 1 a 2 ijsblokjes er in doen

Loup de mer is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tomatenvissoep
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaars Op Vel Gebakken Met Bouillabaissesaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Met Geitenkaas En Honing
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept