Zoek
Loup de mer
De vlam in de pan
-
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
1/2 vodka 1/2 pompelmoessap Schijfje citroen Tafelzout IJsbl
Bereiding
De rand van het glas invrijven met het schijfje citroen Het glas omgekeerd in een schoteltje met talfelzout zetten Glas omdraaien en de vodka en pompelmoessap er in doen Omroeren met een mengstaafje 1 a 2 ijsblokjes er in doen
Loup de mer is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tomatenvissoep
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaars Op Vel Gebakken Met Bouillabaissesaus
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Met Geitenkaas En Honing
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept