Zoek
Chanpagne mandarine
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/3 fijgemaakt ijs 1/3 manderine Napoleon 1/3 champagne 2 scheutjes angostura 1 scheutje citroensap 1 stukje citroen
Bereiding
De het ijs en een middelgroot glas Voeg de angostura, Mandarine Napoleon en de champagne toe Voorzichtig omroeren Doe de citroensap en de citroenschil erbij Serveren met een rietje
Chanpagne mandarine is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Hindefilet met Mandarine Napoléon
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mascarponetaart met mandarijntjes
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ijsparfait Met Mandarine Napoleon
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde bananen met Mandarine
0 min
Bekijk recept