Ham met dijon mosterdsaus - Vet maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de creme fraiche even flink met een kleine garde op Spatel het tegelijk met de mosterd, peterselie en bieslook door de mayonaise Scheur de rucola in stukjes Leg de rucola als bedjes in het midden op de borden Vouw de hamplakken dubbel en schik ze dakpangewijs op de rucolabedjes Schep de saus er naast of geef de saus er apart in een 1 persoons kommetje bij

Ham met dijon mosterdsaus - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept