Braziliaanse visschotel

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep de kabeljauwfilets droog Pers de citroen uit en besprenkel de vis ermee Ontvel de tomaten Was de kruiden en verwijder de steeltjes Pel de ui en de knoflook Pureer de tomaten met de kruiden, ui en de knoflook tot een smeuig mengsel, breng het op smaak met zout en peper Wrijf de vis in met het kruidenmengsel en laat de vis afgedekt in de koeling 1 uur marineren Leg de vis met het kruidenmengsel in een ruime pan en schenk de olie er over Laat de vis op een matig vuur in ± 8 minuten gaar worden Laat de deksel op de pan, zodat de aroma's van de kruiden niet verloren gaan

Braziliaanse visschotel is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaas met ananas en honing in brickdeeg
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse blanc−manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met Braziliaanse noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Braziliaanse zoete aardappelsalade met kip
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept