Geroosterde vis op Javaanse wijze - Vet maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de helft van de sojasaus en 4 druppels natrena met de knoflook en het water Laat de vis ongeveer 1 uur in dit mengsel marineren Rooster hem aan beide kanten op een heel laag vuur en bedruip hem tijdens het roosteren met het restant van de marinade Neem de vis, als hij mals is, na ongeveer 15 tot 20 minuten in totaal, van het rooster en leg hem op een verwarmde schaal Giet de gesmolten boter eroverheen en besprenkel het geheel vervolgens met het laatste kruidenmengsel, bereid van de in plakjes gesneden chilipepers, de overgebleven sojasaus en natrena, en het citroensap

Geroosterde vis op Javaanse wijze - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept