Hak de nootjes een beetje fijn en meng ze met de Boursin Klop het ei los Meng het gehakt met de gehaktkruiden, 1 eetlepel kikkererwtenmeel en 2 eetlepels ei Vorm van het gehakt 6 balletjes en druk die in de hand zo plat mogelijk Verdeel de Boursin met noten in 6 stukjes Neem telkens een platgedrukt balletje gehakt in de hand en leg er een stukje Boursin op Vouw het gehakt om de kaas en druk de randen van het gehakt voorzichtig op elkaar, zodat de kaas er niet meer uit kan Strooi wat kikkererwtenmeel in een diep bord Haal de gevulde gehaktballen eerst door het losgeklopte ei en vervolgens door het kikkererwtenmeel, zodat ze er helemaal mee zijn bedekt Verhit de olie tot ± 180° c, frituur de gevulde gehaktballen in de hete olie in ± 7 minuten goudbruin en gaar en laat ze op keukenpapier uitlekken
Gevulde gehaktballetjes - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan