Garnalensaus - Vet maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de garnalen 15 minuten in ruim kokend water Laat de garnalen uitlekken, spoel ze af onder koud stromend water en laat ze nogmaals uitlekken Verpak de trassi in een velletje aluminiumfolie en rooster dit 5 minuten onder de grill Doe de uitgelekte garnalen, de geroosterde garnalenpasta en alle overige ingrediënten in de mengkom van een foodprocessor en laat 20 seconden draaien tot een gebonden saus is ontstaan

Garnalensaus - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenpilav met gestoomde mango
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholfilet met garnalensaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept